Personvern

Registrering og lagring av personlige opplysninger

Personopplysninger betyr informasjon om personlige eller faktiske forhold rundt en kjent/gjenkjennelig person, navn, adresse eller telefonnummer. Når du bruker vårt nettsted samler vi inn følgende informasjon nevnt nedenfor til interne system-relaterte og statistiske formål: Navnet på siden du har angitt i leseren, operativsystemet og domenet sender forespørselen, datoen og tidspunktet for besøket, søkemotoren ble brukt, kortsiktig for filene som ble lastet ned. Vi samler kun inn informasjon som er nødvendig for å fullføre en handel eller kundehenvendelse. Vi sender kun faktura og spør derfor ikke om noen form for betalingsinformasjon. Du kan når som helst be om å få se informasjonen som er lagret, endre eller be om å få informasjonen slettet.

Bruk, deling og sletting av personlig informasjon

De personlige opplysningene du gir oss vil kun brukes for den opprinnelige hensikten.  Som for eksempel å svare på en forespørsel, utføre en bestilling og følge opp deg som kunde ved endt handel. Vi vil aldri selge din personlige informasjon. Vi gjør oppmerksom på at følgende personlige opplysninger kan og vil deles når det er nødvendig. Dette gjelder ved utsendelse av varer som er bestilt og ved mislighold av innbetaling.

Ved bestilte varer benytter vi oss av B.H. Ramberg AS for transport og utsendelse. Det er kun følgende opplysninger som oppgis til B.H. Ramberg AS:

  • Fullt navn
  • Gateadresse, postnummer og poststed
  • Telefonnummer

Ved mislighold av innbetaling benytter vi oss av Conecto AS som er et inkassobyrå. Til Conecto AS deler vi følgende opplysninger:

  • Fullt navn
  • Gateadresse, postnummer og poststed
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Alle nødvendige fakturadetaljer

Tredjeparts informasjonskapsler

Google Analytics
Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en analyseverktøy fra Google Inc. Google Analytics bruker informasjonskapsler (“cookies”) som lagres på enheten din og gjør det mulig å analysere hvordan du bruker nettsiden. Analyseverktøyet har kun som formål å samle inn informasjon om deg som bruker av nettstedet for å kunne forbedre brukeropplevelsen samt drive målrettet markedsføring.

Mer informasjon om bruksbetingelser og personvern finner du på www.google.de/intl/no_no/policies/.